Anasayfa Yemek Firma Prensipleri

Firma Prensipleri

KALİTE POLİTİKAMIZ

Yemek üretim sürecinde hijyenik ve lezziz yemekler üretilip müşteri isteklerinin karşılanması, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yemek üretimini yapılması,Yeniçeri Yemek Fabrikası personellerin düzenli kalite eğitimlerinin verilmesi ve yemek üretim yeteneklerinin geliştirmesi ve üretim aşamasından tüketime kadar her noktada kalite standartlarının en üst derecede sağlanması fabrikamızın temel kalite politikasıdır.

Amacımız, Türk mutfağından en leziz yemeklerin üretimini lezzetli, sağlıklı ve temiz bir ortamda en kaliteli malzemeler kullanarak üretimini yapmak ve tüketim noktasına kadar yemek kalitesini sağlamaktır.

 

ÜRETİM POLİTİKAIMIZ

Yeniçeri Yemek Fabrikası sahip olduğu kalite prensipleri çerçevesinde satın almadan depolamaya, üretimden son nokta tüketimine kadar her aşamada hijyen ve kalite standartlarında hizmet vermektedir. Yemek ve öğün kavramlarının insan sağlığı açısından öneminin farkında olan Yeniçeri Yemek Fabrikası'nda, her üretilen yemek öncesinde kalori ve ihtiyaç planlaması ve üretim sonrasında kalite kontrol testleri yapılmakta, yemeğin firmalara taşınıp servis edilmesine kadar denetimi elinde tutmaktadır. Böylelikle üretim aşamasından  son tüketiciye ulaşana kadar güvenli ve sağlıklı bir ortam sunulmaktadır. Yeniçeri Yemek  Fabrikası A-Z'ye bir üretim ve denetim fabrikasıdır. Zamanlama konusundaki hassasiyetin farkında olan fabrikamız tüketim zamanına göre üretim ve taşıma planlaması yapmaktadır.

 

HİJYEN POLİTİKAMIZ

Yeniçeri Yemek Fabrikası yemek üretim alanında görev alan tüm personelimiz sadece bu bölümde kullanılma amaçlı temin edilmiş üniforma, ayakkabı, ağız maskesi, steril eldiven ve bonelerle çalışmaktadır. Görevli personelimiz dışındaki personel ve kişilerin bu alana girmesi kesinlikle yasaktır. Üretilen yemeklerin servisi özel servis penceresi bölümünden yapılmaktadır. Sizlerin sağlığından direkt sorumlu olmanın bilincinde olan, hijyenik ve lezzetleri ürünleri ile, görev bilinciyle çalışan, sağlıklı, kaliteli ve aynı zamanda damak zevkine uygun yemekleri gıda mühendisleri kontrolü altında üretmeyi kendisine prensip edinen bir lezzet firmasıdır.